O podjetju

Aquaterm d.o.o. je podjetje, ki se z dolgoletno tradicijo in predanostjo ukvarja z veleprodajo in maloprodajo kakovostnih izdelkov sanitarne keramike, kopalniške opreme in ogrevalne tehnike številnih priznanih proizvajalcev. Širina prodajnega programa, strokovno in usposobljeno osebje ter poslovna odličnost oziroma prilagodljivost nas uvrščajo med večje dobavitelje v Sloveniji.

Kupci, vse od arhitektov, projektantov, inštalaterjev do obrtnikov in končnih uporabnikov, v Aquaterm trgovini najdejo vse za ogrevanje, torej od vodovodnih armatur,  sanitarne keramike do kopalniških dodatkov in ostalih sanitarnih elementov. Dobavljamo in prodajamo samo izdelke priznanih svetovnih proizvajalcev. Vedno težimo k zadovoljstvu prav vsakega kupca – potrošnika, ki bo kupljeno tudi dnevno uporabljal, torej bo izdelek prispeval k njegovemu udobju in kakovosti bivanja, kot tudi zadovoljevanju potreb vodoinštalaterjev, vseh vključenih obrtnikov oziroma izvajalcev, investitorjev v objekte projektantov in seveda arhitektov.

aquaterm
Podatki o podjetju AQUATERM d.o.o.
      
Šalara 32A, 6000 Koper-Capodistria
Telefonska št.: (05) 612 05 10
Fax: št.: (05) 612 05 19
Direktor:     Miro Zornada

IBAN: SI56 1010 0000 0020 462
Davčna številka: 65815939
ID zavezanca za DDV: SI65815939


IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV

Aquaterm d.o.o. Koper skladno z zakonskimi normativi ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (Uradni list RS, št. 81/15). Vse morebitne reklamacije in spore si bomo prizadevali rešiti sporazumno, postopek obravnave pritožbe pa je zaupen.

Hvala za zaupanje, prepričani smo, da ga bomo upravičili.
povp